Jacco en Cemal roepen vrouwen op zich te melden voor een date met Jessie

Jacco en Cemal roepen vrouwen op zich te melden voor een date met Jessie

Jacco en Cemal hebben een plan wat ze willen uitvoeren. Dit omdat Jessie niet lekker in zijn vel zit besluiten de heren een date te regelen. En dat terwijl Jessie een eerdere date afsloeg. Enfin de twee doen het uit goede bedoeling zullen we maar zeggen. Wel vindt Jacco dat het serieus aangepakt moet worden. Het idee is om een soort oproep te doen, waarbij vrouwen zich aan kunnen melden als ze op een date willen met Jessie. Vervolgens zullen Jacco en Cemal een geschikte vrouw voor Jessie uitkiezen. Ondertussen zitten Jessie in de woonkamer met zijn bezoek, niet wetende wat hem allemaal te wachten staat… Wellicht meldt de vrouw die eerder een oproep stuurde zich ook aan. Wordt vervolgd! Maar wat zal Jessie ervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 19:24

    Laat die jongen dan ook eens met rust verdikkie! Wordt door iedereen daar maar doodgetreiterd en dan vooral door dat venijn van een Billy, bah, wat een eng mens is dat! Ze heeft die jongen misbruikt en nu zo behandelen als een hond, jakkes, ik hou niet van zulke mensen! Iedereen tegen hem opstoken en maar roddelen over hem en hem maar uitschelden voor alles en nog wat. Houden ze 3 dagen lang een dom betoog over pesten. Nou, laat ze daar allemaal maar eens goed in de spiegel kijken en vooral ook die Do. Wat een venijnig mormel is dat zeg, ook zo hatelijk teen Jessie doen, eng grietje. Nou meid, als je gedrag vroeger ook zo was, dan is het geen wonder dat je gepest werd! Met zulk venijn vraag je er ook om!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *