Utopia bewoners doen de de Mannequin Challenge

Utopia bewoners doen de de Mannequin Challenge

Tijd voor een speciale editie van Utopia inside! Deze keer is de aflevering wat speciaal dit omdat de bewoners mee gedaan hebben aan de Mannequin Challenge. Deze challenge is op dit moment een trend. Bij deze challenge is het de bedoeling dat iedereen in beeld een vaste houding probeert aan te nemen, zonder te knipperen, te slikken of zichtbaar te ademen. Op deze manier lijkt het net alsof de tijd stilstaat. Het is maar een korte editie maar aangezien het rustig is in Utopia kun je op deze stormachtige dag lekker vanuit de bank naar de volgende beelden kijken:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *