Een samenvatting van deze stormachtige dag in Utopia

Een samenvatting van deze stormachtige dag in Utopia

Wat gebeurd er allemaal op deze stormachtige dag in Utopia? We hebben verschillende gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent van wat er op deze rustige dag allemaal gebeurd is.

Gina en Victoria zijn druk bezig in de keuken. Samen treffen ze de voorbereidingen voor een high tea en maken verschillende lekkere hapjes. Ook in Utopia stormt het! Jacco vertelt dan ook aan Billy dat hij zowat omver werd geblazen door de wind.  Lachend antwoordt Billy dat zij er minder last van heeft, omdat ze klein is. Maar dat heeft ook nadelen volgens Jacco. Wanneer het regent verdwijnt kleine Billy namelijk in een plas voegt hij er grappend aan toe. Maar ook in Utopia laat de storm van zich horen. Zo is er een hek bij vogel village losgeraakt en hangt scheef op de grond. Ook de brievenbus heeft het zwaar te verduren gehad. Maken heeft nu nog geen zin, het is verstandiger om te wachten tot de wind wat is gaan liggen. Gelukkig hebben de vogels geen last van de wind. Zij zitten veilig in de studio. Jessie is overigens erg vrolijk. Zijn familie komt namelijk op bezoek. Als de auto het terrein op rijdt loopt Jessie vol verwachting naar buiten. Hij begroet zijn familie met een paar dikke knuffels en kan niet wachten om zijn opa en oma zijn andere familie te laten zien. Wellicht komen we daar zo nog uitgebreid op terug. Hou je de site in de gaten voor meer Utopia nieuws?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *