Utopia kijkcijfers week 100

Utopia kijkcijfers week 100

Aangezien het vrij rustig is in Utopia hebben we even de tijd om de kijkcijfers te bekijken. Hoe goed wordt Utopia nog bekeken? Dat is wel interessant om in de gaten te houden aangezien Utopia in 2017 ook nog doorgaat! De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 100 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 14 november 523.000 kijkers
  • Dinsdag 15 november : 549.000 kijkers
  • Woensdag 16 november :592.000 kijkers
  • Donderdag 17 november:466.000 kijkers
  • Vrijdag 18 november: 537.000 kijkers

De Utopia kijkcijfers waren lange tijd stabiel. Maar daar lijkt deze week toch een verandering gekomen. Vorige week zagen we op vrijdag rode cijfers en dat is nu op donderdag. Toch zijn de gegevens redelijk stabiel te noemen. Het gemiddelde van 500.000 kijkers blijft over het algemeen aanhouden. Wat er ook voor zorgt dat het marktaandeel goed blijft. Hierdoor kunnen we naar verwachting voorlopig nog wel van Utopia genieten. Zullen de kijkcijfers de komende weken nog positief blijven? We houden het in de gaten voor je.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *