Jessie en Jacco willen een date voor Karin regelen

Jessie en Jacco willen een date voor Karin regelen

Er is bezoek in Utopia voor alle bewoners! Er rijdt namelijk een bus vol oudere mensen het terrein op voor een gezellig middagje. De bewoners ontvangen de ouderen enthousiast en juichen en springen als ze aankomen. De ouderen komen voor een Utopia bingo en de sfeer is heel gezellig te noemen. Als alle mensen de bus uit zijn geholpen stappen ze arm in arm met de bewoners, of gaan gewapend met een rollator de loods binnen. Tijd voor een gezellig potje bingo! Ook is er even tijd voor muziek en uiteraard een drankje. Ondertussen zijn Jacco en Jessie bezig met het uitvoeren van een plannetje. De twee willen namelijk een date regelen voor mede bewoner Karin. En dit moet natuurlijk stiekem gebeuren. Gewapend met een foto van Karin gaan ze de perfecte kandidaat uitzoeken. Het plan is om de foto aan de desbetreffende man te laten zien en zodra Karin in de smaak valt koppelt hij de twee aan elkaar. Hoe zal dit aflopen? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *