Romy en Ramona hebben ruzie tijdens het bakken van snacks

Romy en Ramona hebben ruzie tijdens het bakken van snacks

Na de ouderen bingo in Utopia is het tijd om een hapje te eten. Een aantal bewoners zijn dan ook druk bezig met het klaarmaken van snacks in Le Luifel. Ramona, Romy, Kevin en Jacco nemen deze taak op zich maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Als Ramona Romy op een bepaalde manier aanspreekt en zegt dat elke tafel voorzien moet worden van een bakje extra uitjes, voelt Romy zich aangevallen. Ze reageert dat ze het best wil doen maar dat ze het ook op een andere toon kan vragen. Als Romy de deur van Le Luifel vervolgens achter zich dicht doet schiet Ramona compleet uit haar slof. Heel jammer dat je wegloopt idiootje  roept ze kwaad woedend. Romy komt terug Le Luifel in en legt vervolgens uit dat ze de toon waarop Ramona tegen haar praat niet kan waarderen. Ramona schreeuwt dat ze Romy erg irritant vindt. De twee dames verheffen allebei hun stem. Romy zegt dat ze Ramona arrogant vindt doen maar deze opmerking maakt de ruzie alleen maar erger. Ramona is woedend en heeft niks meer tegen Romy te zeggen. Kortom het is weer gezellig in huize Utopia. Hopelijk waait deze boze bui snel over!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *