Jessie slaapt vannacht samen met Ruud

Jessie slaapt vannacht samen met Ruud

Tijd om weer wat over Utopia te schrijven. Zo hadden Ruud en Jessie een gesprek. Met als uiteindelijk resultaat dat Jessie en Ruud bij elkaar gaan slapen…

Ruud deed in de caravan een ontdekking, hij vond daar het slaapapparaat van Jessie. In zichzelf mompelt hij wat dit dan weer moet voorstellen. Geïrriteerd loopt Ruud vervolgens naar de loods om Jessie te zoeken. En vraagt hem waarom hij zijn spullen in de caravan heeft gelegd. Jessie antwoordt vrolijk dat hij een nachtje bij Ruud komt slapen, maar Ruud weet niet zo goed wat hij hiermee aan moet en blijft stil. Wat later komt Ruud terug op het voorstel van Jessie en zegt hem dat hij in de caravan mag slapen onder één voorwaarde. Jessie moet de hele dag in een roze BENDR. trui lopen. Jessie gaat hiermee akkoord en dus zullen de heren vanavond samen slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ron de Weijze at 03:46

    Als ik het goed zie, wil Rowena Ruud teruggeven aan Billy, door vanuit het bad met Jessie te flirten, waar Ruud kwaad over werd en waar Jessie op reageerde door bij Ruud in de caravan te gaan slapen. Dan voorkomt hij dat Rowena bij Ruud blijft, tenminste ’s nachts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *