Karin boos op Jessie en Jacco die op zoek gingen naar een date voor haar

Karin boos op Jessie en Jacco die op zoek gingen naar een date voor haar

Jessie en Jacco zijn op zoek gegaan naar een date voor Karin. Dit deden de twee tijdens de bingo voor ouderen. Ze hebben alles gefilmd en liepen een potentiële date tegen het lijf. Vervolgens haalde Jacco een pikant fotoboekje van Karin tevoorschijn en dit liet hij zien aan de man in kwestie. Een  paar uur later, roept Jacco de groep bij elkaar. Ook Karin neemt plaats op de bank en ze is erg benieuwd wat de twee gaan laten zien. Vervolgens wordt het filmpje gestart en is het voor Karin snel duidelijk wat er gaande is. Ze waarschuwt haar mede bewoners dat ze haar kiekjes absoluut niet mogen gebruiken, maar ze heeft haar zin amper uitgesproken en er komt een bikini foto in beeld. En om het nog erger te maken, zegt de man van de ouderenbingo dat Karin erg mooie lijnen heeft. Jessie bijt zijn tanden op elkaar en voelt de bui al hangen. Karin reageert erg boos. En laat weten dat ze het niet begrijpt dat Jacco dit heeft geflikt. Jacco legt uit dat hij haar juist probeerde op te vrolijken in deze moeilijke tijd. Dat zijn mijn privé-spullen benadrukt Karin die nog altijd boos is. Kevin krijgt Karin uiteindelijk rustig…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *