Mark stond aan het hek voor Gina

Mark stond aan het hek voor Gina

En toen was daar nog meer bezoek! Dit keer geen ouderen zoals vanmiddag maar bezoek aan het hek. Oud bewoner Mark stond namelijk aan de poort om even bij te kletsen met Gina.

Plotseling roept er iemand de naam van Gina over het terrein. Het is een bekende stem en Gina herkent het meteen. Markie! roept ze blij terwijl ze naar het hek rent. De laatste keer dat de de twee elkaar hebben gezien was tijdens de duizendste dag van Utopia.  Mark en Gina zijn erg blij om elkaar te zien.  Mark  geeft Gina wat tips over het bakken van oliebollen. Appelbeignets adviseert hij voor het eind van het jaar. Verder laat de oud Utopia bewoner weten erg trots op Gina te zijn en benadrukt dat ze goed bezig is met sporten. Daarna geeft hij haar nog een armband waar Gina vanzelfsprekend erg blij mee is. Dan neemt Mark afscheid en verdwijnt in het donkere bos…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mia at 20:20

  Wat zal ik schrijven.
  Ik denk,,,nu je niemand meer ziet poetsen.
  Dat er een schoonmaak bedrijf werkt.
  Weet je ,,ik vind het langdradig worden.
  Er zit geen spanning meer in.
  Ja Billy denkt dat ze spannend is,
  Maar volgens mij speelt juist zei een rol.
  Net als in Achter gesloten deuren

 2. Petra at 14:02

  Hij kan gewoon via het hek naar binnen, Bas en Jessie hebben toch ook vloggers naar binnen gehaald, om vervolgens een eitje te bakken in de Utopiakeuken, onbegrijpelijk trouwens dat daar niet een sanctie op is gevolgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *