Jessie geeft toe dat hij alcohol gedronken heeft

Jessie geeft toe dat hij alcohol gedronken heeft

Gisteren waren er al speculaties  dat Jessie alcohol zou hebben gedronken. Vandaag vraagt Victoria aan hem of dit klopt en Jessie geeft toe. En zegt inderdaad gedronken te hebben. Victoria stelt zich onmiddellijk streng op en wijst Jessie op zijn eigen verzoek. Elke bewoner zou op hem moeten letten en in de gaten houden of hij zich aan zijn afspraak houdt. Victoria zegt teleurgesteld te zijn maar ook boos dat Jessie het niet heeft kunnen volhouden. Ik houd mijn hart vast voegt ze eraan toe. Jessie lijkt er dan weer anders over te denken. Volgens hem is het belangrijk dat hij zijn eigen grenzen leert kennen. Ik kan best een drankje drinken, als de pleuris maar niet uitbreekt legt hij verder uit. Toch stelt dit Victoria niet gerust. En ook Kevin en Gina vinden het tijd voor maatregelen. Ze spreken af om de Jessie vanavond na het opruimen op het matje te roepen. Ondertussen maakt Billy zich meer zorgen over haarzelf dan over Jessie, aangezien het nu dus duidelijk wordt dat ze gisteren heeft gelogen tegen Kevin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:41

    Het probleem is van hemzelf maar zolang als Billy in Utopia i zal het een naar perssoon blijven/Niet een man met pit om in te zien dat zij niet deugd en het slechte bij hem boven haalt zo onzeker asl hij is. De goede raad van zijn familie helpt ook al niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *