Karin ontvangt haar dochter in Utopia

Karin ontvangt haar dochter in Utopia

Vandaag is het een leuke maar drukke dag in Utopia. Dit komt onder andere door het live in de loods concert wat vanavond op de planning staat. Maar voor Karin is de dag extra leuk, haar dochter komt namelijk langs. Karin mag een paar uur genieten van bezoek.

Karin loopt dan ook vrolijk door de loods, haar mede bewoners hebben haar vrij gegeven op deze werkdag en willen dat Karin lekker kan bijkletsen met haar dochter. Cemal heeft zelfs de openhaard voor haar aangestoken. Als het bezoek bijna begint staat Karin voor de poort te wachten met Jacco, Kevin en Gina aan haar zijde. Niet veel later gaat de poort open en komt Jamie aangereden. Karin springt in de auto en geeft haar dochter een dikke zoen. Als ze vervolgens de loods in lopen reageren ook de anderen enthousiast. Veel bewoners hebben Jamie al een aantal keer gezien en zijn benieuwd hoe het nu met haar gaat. Dan is het voor Karin tijd om bij te kletsen met haar dochter. De dag van Karin kan niet meer stuk, dat kunnen we wel vertellen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *