Het centraal van 5 november

Het centraal van 5 november

De bewoners zijn weer bijeen gekomen om het een en het ander te bespreken. Hier lees je alle besproken punten van het centraal van 5 november terug.

Opening centraal
Het is een belangrijke dag en voordat de werkdag begint komen de bewoners bij elkaar. Ramona leidt het centraal en geeft Jessie het woord voor de financiën.

Financiën van Utopia
De kas staat nog steeds in het rood en er moet nog flink worden gewerkt om het jaar met een positief banksaldo af te sluiten. Jessie laat weten er wel vertrouwen in te hebben. Ik heb een verwachtingspatroon geschetst en ben van mening dat de we de prijzenpot, voor de Utopiaan van het jaar, kunnen opkrikken tot 5.500 euro in de plus. Maar dit is slechts een theorie benadrukt hij.

Een Utopiaans kerstverhaal
Op 21 december gaan de bewoners het kerstverhaal vertolken door middel van een toneelstuk. Bas is bijvoorbeeld de herder, maar hij heeft geiten in plaats van schapen. Ramona legt uit dat ze bezig is met het script en zeer binnenkort gaan de repetities van start. Bezoekers van de show kunnen ervoor kiezen om vooraf aan te schuiven bij het kerstdiner, verzorgd door Karin en Kevin.

Utopia the movie
Maar Ramona is niet alleen bezig om een kerstvoorstelling te maken samen met de bewoners, maar ook om een echte film te produceren. De bewoners hebben auditie gedaan voor een rol en hier komt Ramona later nog op terug. Maandag komt de regisseur van de film op bezoek in de mini samenleving.

Het record van Rianne, live in de loods & einde centraal
Rianne neemt het woord en vertelt dat het vanavond tijd is voor een spetterende Live in de Loods. Maar dat is natuurlijk niet alles, want er staat ook een wereldrecordpoging bh’s openen op de planning. Er komen 25 dames in bikini en Rianne heeft één minuut de tijd om minimaal zeventig bh’s los te klikken. Ik ben bloednerveus geeft ze vervolgens toe. Daarna neemt ze de planning voor het live in de loods concert van vanavond door. Daaropvolgend legt ze uit wat er allemaal nog moet gebeuren en door wie. De taakverdeling voor vanavond doet ze even uit haar hoofd. Bas en Do verzorgen de garderobe. Gina en Cemal gaan friet en snacks bakken in Le Luifel. Romy en Billy nemen plaats achter de bar en Victoria zal hen aflossen wanneer de ze op het podium stappen voor hun optreden. Karin staat bij de merchandise. Zij krijgt hulp van Kevin, Jacco en Ruud. Ruud zal zich vooral bezighouden met de verkoop van de BENDR truien. Rowena en Jessie staan samen bij de munten en Ramona is de presentatrice van de avond. Verder worden er nog meer kleine taken verdeeld en zo heeft iedereen zijn of haar verantwoordelijkheden. Daarmee komt het centraal ten einde en de bewoners verspreiden zich om aan de slag te gaan. Werk aan de winkel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *