Cemal en Kevin willen Jessie terugpakken

Cemal en Kevin willen Jessie terugpakken

Wat speelt er toch tussen Cemal en Kevin? Dat is de vraag die de bewoners de afgelopen dagen flink bezighoudt. De twee hebben al aangegeven dat er niet meer dan vriendschap is tussen hen. Maar dit is niet voldoende om de geruchten én de onzekerheid van Romy weg te nemen. Romy heeft namelijk het gevoel dat Cemal en Kevin steeds meer naar elkaar toe trekken en dit ziet ze liever anders. Afgelopen avond besprak Romy haar onzekerheid met Cemal. Ze vindt het vervelend dat er zo’n groot ding van gemaakt wordt. En geeft aan dat ze zo af en toe haar twijfels heeft of Cemal écht niets voor Kevin voelt. Ook vindt ze het niet fijn dat Jessie het onderwerp in bijzijn van de hele groep steeds aanhaalt. Cemal zit ermee dat hij Romy niet kan overtuigen en hij besluit het gesprek met Kevin aan te gaan. Kevin begrijpt niet waarom Romy zich zorgen maakt maar geeft aan dat zowel hij als Cemal deze onzekerheid niet kan wegnemen. De twee kletsen nog even door en komen tot de conclusie dat ze Jessie samen willen terugpakken, aangezien hij de grote aanstichter is van de roddel. Ze besluiten dat er een foto van Jessie moet worden gemaakt en vervolgens zullen ze deze bewerken tot de cover van een homotijdschrift. Het doel is om hem even flink te laten schrikken en Cemal en Kevin gaan er helemaal voor!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *