Ruud in paniek door de haar grap

Ruud in paniek door de haar grap

Gisteren heeft Ruud per ongeluk ontharingsspray over zijn hoofd gespoten. Hij dacht dat het namelijk deodorant was. Het middel is op zijn haren terechtgekomen, maar de angst om zijn lange haren  te verliezen is inmiddels verdwenen. Echter was hij nog niet op de hoogte van de grap die Rowena en Bas uit wilde halen. Als Ruud en Rowena deze morgen in de caravan wakker worden, wordt er eerst wat geknuffeld. Als Ruud zich even omdraait ziet Rowena haar kans schoon. Naast het bed heeft ze een plukje haren verstopt dat ze snel op het kussen van Ruud legt. Niet veel later wijst ze Ruud geschrokken op het plukje haar. In geacteerde paniek voelt Rowena vervolgens aan Ruud zijn haardos. Geschrokken kijkt Ruud naar het plukje dat op zijn kussen ligt. Zie je, mijn haar is er wel uit gekacheld! roept hij met enige paniek. Al snel vraagt Ruud aan Rowena of het een grapje is. Rowena ontkent dit en speelt verder. Ruud lijkt haar te geloven en schreeuwt dat ze rustig moet blijven. Op dat moment schiet Rowena in de lach en weet Ruud dat het een grote grap was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 11:37

    Onthaaringsspray of deo maakt niet uit wat hij er opspuit . Er ontbreken daar toch hersens . Wel triest als je het moet opvullen met haar , wat er dan ook nog dreigt af te vallen???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *