Kevin en Cemal worden zonder kleding betrapt?!

Kevin en Cemal worden zonder kleding betrapt?!

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Kevin en Cemal werden namelijk betrapt zonder kleding in de gym…

Morgen is er weer een Live in de Loods en Cemal en Kevin hebben iets leuks bedacht. De twee willen als verrassing gaan optreden en om de act stiekem te kunnen oefenen, vertrekken ze samen naar de sportschool. Maar helaas, ze worden betrapt door Jessie en Jacco… Niet veel later licht Jessie Romy in over wat hij heeft gezien. Romy heeft het gevoel dat Kevin een oogje heeft op Cemal en besluit daarom om even een kijkje te nemen. Romy rent naar de sportschool, opent de deur en ziet dat Cemal en Kevin fanatiek bezig zijn om een dansje te oefenen. Wat ben je aan het doen? vraagt Romy onzeker. Greased lightning, antwoordt Cemal. En Kevin voegt eraan toe dat het een verrassing is voor morgen. Romy lijkt gerustgesteld en loopt weer terug naar de loods, maar Cemal daarentegen wordt er ‘schijtziek’ van. Hij baalt dat sommige mensen, waaronder Jessie  Romy bang proberen te maken. Cemal vindt het erg moeilijk om Romy gerust te stellen, omdat ze onzeker is en dit maakt de zaak niet bepaald makkelijker…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *