Afgelopen avond ontstond er een discussie over het avondeten

Afgelopen avond ontstond er een discussie over het avondeten

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Zo had Karin gekookt voor de groep om gezamenlijk te kunnen eten. Met als bedoeling het groepsgevoel te versterken. Maar volgens Karin is die sfeer ver te zoeken. Er ontstond onenigheid over het avondeten…

Het was namelijk Rowena haar dag om te koken voor de groep, maar nu er al een aantal mensen gaan eten, weet zij niet hoeveel ze moet maken. Karin is zich van geen kwaad bewust, ze is pasta gaan maken omdat anders het gehakt weggegooid moest worden. Door alvast voor een kleine groep te koken heeft ze geld voor de bv bespaard. Ook Victoria vindt het jammer dat Karin voor een kleine groep eten heeft gemaakt. De groep versplinterd volgens haar wanneer iedereen apart gaat eten. Maar ook nu vindt Karin het onzin dat ze wordt aangesproken op het feit dat ze eten heeft gemaakt. Er stond de hele dag niemand in de keuken en zij wilde gewoon tijdig eten. Daarvoor heb ik de restjes én producten met een beperkte houdbaarheid gebruik legt ze verder uit. Iedereen die trek heeft kan van de pasta eten. Ik heb dit niet gedaan om Rowena in de weg te zitten of de groep uit elkaar te drijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *