Wat gebeurde er allemaal tijdens de eerste werkdag in Utopia?

Wat gebeurde er allemaal tijdens de eerste werkdag in Utopia?

De eerste officiële werkdag in Utopia is een feit. Het referendum van Gina voor een 40-urige werkweek is namelijk aangenomen. Hierna gaan de bewoners ook aan de slag.

Zo schreven we eerder al over het werk wat de bewoners kunnen verwachten door Thuiswerk. Maar er gebeurde nog meer. Zo waren een aantal bewoners druk in de weer met de merchandise van Utopia. Rianne en Cemal zien we bij het schuurapparaat werken. Verder is thuiswerk al erg snel geregeld want Billy, Victoria, Gina, Do , Karin, Jacco en Romy zien we aan de picknicktafels in de woonkamer doosjes vouwen en lijmen. Er wordt hard gewerkt maar ook gelachen en gekletst. De sfeer in de loods is goed. Nog iets later gaan Billy, Romy en Ramona oefenen voor hun optreden voor het live in de loods concert. Hopelijk iets minder vals dan de vorige keer 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *