Cemal heeft het gevoel dat Romy hem negeert

Cemal heeft het gevoel dat Romy hem negeert

De meeste bewoners zijn druk aan het werk. Wat immers moet omdat het referendum voor een 40-urige werkweek is aangenomen. Maar dit werken zorgt ook voor spanningen, spanningen tussen Romy en Cemal.

Cemal heeft namelijk het gevoel alsof Romy hem negeert en laat dit aan haar weten. Dit schiet bij Romy in het verkeerde keelgat. En legt uit dat ze de hele dag druk bezig is geweest en vindt het nergens op slaan dat Cemal er vanuit gaat dat ze hem negeert. Je maakt me iedere keer weer f*cking pissig voegt ze er gefrustreerd aan toe. Al snel begrijpt Cemal dat hij dit niet had moeten zeggen en  biedt alweer zijn excuses aan. Toch is dit niet voldoende voor Romy en geïrriteerd loopt ze weg. Buiten uit ze haar frustraties bij Karin en Jacco. Ik word zo moe van die jongen zucht ze. Zullen we vandaag nog meer over de twee gaan schrijven? We verwachten van wel… Wordt vervolgd zullen we maar zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *