Ruud spuit ontharingsspray over zijn hoofdhaar

Ruud spuit ontharingsspray over zijn hoofdhaar

Tijd voor opmerkelijk Utopia nieuws. Zo was Ruud in de paarse kamer bezig met zijn uiterlijke verzorging. Nadat hij zijn haren heeft geborsteld spuit hij deodorant over zijn kleding en haren om lekker te ruiken. Maar zodra hij dit gedaan heeft leest hij op de bus dat het geen deodorant is maar ontharingsspray. Do merkt dat Ruud in paniek is en legt uit dat de spray tegen borsthaar en andere beharing is. Dondert je haar er dan af? vraagt Ruud geschrokken.Do antwoordt dat ze het niet weet maar ze adviseert hem om onmiddellijk een douche te nemen en dit doet Ruud dan ook meteen.  Als Bas over dit voorval te horen krijgt roept hij Rowena apart. En vertelt haar dat het hem een leuk idee lijkt om vannacht haren in Ruud zijn bed te leggen zodat hij zich rot schrikt als hij wakker wordt. Rowena stemt in met deze grap. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *