Ruud schaamt zich kapot door Thuiswerk

Ruud schaamt zich kapot door Thuiswerk

De bewoners hebben werk, ze kunnen namelijk werkzaamheden verrichten voor Thuiswerk. Echter is niet iedereen blij. Zo schaamt Ruud zich kapot. Hij is het namelijk niet eens met het besluit van zijn mede bewoners om thuiswerk te gaan doen. Hij uit dan ook zijn ongenoegen bij Billy. Ik schaam me werkelijk kapot geeft hij toe. Verder is Ruud van mening dat de bewoners met het thuiswerk werk ontnemen van andere mensen. En voegt eraan toe dat er genoeg geld binnenkomt in Utopia en andere mensen het geld van thuiswerk hard nodig hebben. Billy  antwoordt dat de bv nog niet uit de crisis is en dat ze hiermee extra kunnen verdienen. Ik vind het schandalig, dat meen ik echt roept Ruud weer terwijl hij wegloopt. Ben jij het met Ruud eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Rina at 17:22

    Ben het helemaal met Scarlet eens, Als die luiwammes nou gewoon zegt dat hij niet wil werken dan is hij een keer eerlijk.
    Wat een vreselijke man, hoe kan je er verliefd op worden. pffff

  2. scarlet at 14:40

    Wat vindt die niksnut nou niet schandalig? Als hij moet werken, dan krijgt hij gewoonweg de zenuwstuipen! Tjonge, wat een niksnut die man. Vreet voor 10, maar brengt geen duit binnen. En dat liefje Rowena van hem idem dito. Allemaal zulke luiwammesen daar en dan maar tegen een ander blaten dat die zijn goudklompje aan de BV moet geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *