Bewoners kunnen aan de slag, ze hebben werk

Bewoners kunnen aan de slag, ze hebben werk

De bewoners zullen voortaan 40 uur moeten werken. Het referendum wat Gina gestart is heeft zijn doorgang gevonden. 81.3% stemde namelijk voor. En de bewoners kunnen gelijk aan de slag. Romy en Billy hebben namelijk een mailtje ontdekt met goed nieuws. Dit mailtje is van Thuiswerk.  Ze roepen dan ook snel Kevin en Gina erbij. Billy leest vervolgens de mail voor. Waarin staat welke werkzaamheden het bedrijf aanbiedt aan de bewoners en hoeveel ze zullen verdienen. Uit enthousiasme beginnen de vier te joelen en te klappen. Billy besluit gelijk naar het bedrijf te bellen. Aan de telefoon laat de ze weten ze erg enthousiast zijn over het werk en zo snel mogelijk willen beginnen. Er wordt afgesproken dat de benodigdheden voor het thuiswerk vanmiddag worden geleverd, zodat de bewoners gelijk aan de slag kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. teetje at 14:39

    Nu ruud voelt zich te goed om te werken lapzwans buiten utopia werkte hij ook al niet dus hopelijk rekenen ze hem hierop ook op af door stemmen en hem gewoon 25 euro te geven klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *