Kevin is jarig!

Kevin is jarig!

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Met als belangrijkste gebeurtenis, Kevin werd 33 jaar jong. En dat werd natuurlijk gevierd rond middernacht. Alles werd dan ook mooi versierd en een aantal bewoners waren daarvoor in de weer met ballonnen. Uiteraard werd er gezongen, geknuffeld en vlogen de felicitaties in de rondte. Ook werd er een drankje genuttigd. We hebben een filmpje van deze gebeurtenis dus je kunt het nog even terugkijken.

Maar er is nog meer gebeurd zo hadden Rianne en Billy wederom een discussie die ze al vaker gevoerd hebben. Maar dit keer heeft het gesprek een positievere afloop. De twee begrijpen elkaar beter en besluiten het hierbij te laten. De irritaties zijn uit de lucht. Wat later zit Jessie bij Billy op bed en de twee hebben het over Billy’s irritaties richting Rianne. Op het moment dat de twee hun gesprek afronden vliegt Billy Jessie om zijn nek om hem een knuffel te geven. Daarna volgt er een passionele kus tussen de twee. Verder was het afgelopen avond gezellig. Cemal, Romy, Karin en Jacco zaten samen in de woonkamer, als Jacco het tijd vindt om zijn gitaar erbij te pakken. Met een zonnebril op zingt hij luidkeels aria’s door de loods. De anderen lachen hard om zijn optreden. Even later delen Romy en Cemal de gekke vijf minuten van Jacco. Terwijl Cemal op zijn rug op de bank ligt, tilt hij Romy in de lucht met zijn benen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *