Kevin vindt dat Jessie de boel opstookt en opfokt

Kevin vindt dat Jessie de boel opstookt en opfokt

Afgelopen avond sprak Jessie Rianne aan over de markt. Na dit gesprek besluit Rianne haar hart te luchten bij mede bewoner Kevin. Ze zit namelijk ergens mee..

Tegen Kevin vertelt Rianne dat ze er op dit moment helemaal klaar me is. Ik werk keihard en er blijft altijd maar commentaar komen. Jessie moet eens naar zichzelf kijken. Hij loopt maar een beetje rondjes in een roze trui de gehele dag. Hij komt zijn eigen afspraken niet na, belt nergens achteraan en loopt alleen maar achter de feiten aan. Maar toch durft hij constant commentaar te leveren voegt ze eraan toe. Kevin antwoordt dat Jessie aan het stoken is en de boel aan het opfokken is. Hij kan wel refereren aan een evenementenvergadering, maar zelf was hij vandaag ook niet bij het centraal aanwezig. Iedereen is egoïstisch en denkt voornamelijk aan zichzelf en sommige zijn gewoon bloedzuigers voegt Kevin eraan toe. Rianne laat Kevin weten dat ze nog even gaat werken in de schuur. Gewoon om de frustraties van zich af te schuren. Want ik kook en ik wil dat niet aan Jessie laten zien…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *