Ramona vind dat ze het verdient Utopiaan van het jaar te worden

Ramona vind dat ze het verdient Utopiaan van het jaar te worden

Nog wat nieuws van afgelopen avond. Zo hadden Rowena en Ramona het over de Utopiaan van het jaar. Ramona laat weten dat ze het zelf verdient om Utopiaan van het jaar te worden. En voegt eraan toe dat ze echt denkt dat ze kans maakt op die titel. Ik ben bijna 50 kilo afgevallen. Ik heb ook de kunst naar Utopia gebracht, en het theater. Daarnaast heb ik een succesvolle kledinglijn opgezet. En dit zijn alleen nog maar de echte hoogtepunten, want daarnaast heb ik nog veel meer gedaan. Daarna benadrukt ze nogmaals dat ze de titel verdient en hoopt dat anderen dat ook vinden.Vindt jij dat Ramona gelijk hebt? En wie denk jij dat Utopiaan van het jaar zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:27

    Dat was ook gelijk mijn mening ze heeft heel veel geld gekost met haar afvallen en aangepast eten.
    Ik kan mij niet herinneringen dat er van haar iets i wat ik mij voor de geest kan halen wat veel geld heeft opgeleverd.Een grote mond lange tenen vaak op bed te vinden.

  2. scarlet at 11:23

    Nou, nou, die heeft het in haar bol! Wat heeft ze dan eigenlijk gepresteerd in Utopia dan alleen maar klagen, huilen en slapen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *