Hoe verliep de nacht van Jessie en Ruud?

Hoe verliep de nacht van Jessie en Ruud?

Gisteren werd al duidelijk dat Jessie bij Ruud wilde slapen in de caravan. Ruud vond het eigenlijk maar niets maar gaf uiteindelijk toe. Hier lees je er alles over terug. Nu een nieuwe dag is aangebroken blikken we even terug op de nacht. Want hoe verliep dit slaapmoment?

Net voor middernacht gaan de twee naar bed. Jessie doet zijn slaapmasker op zijn hoofd en het duurt niet lang voordat hij slaapt. Ruud komt echter iets moeilijker in slaap, want het geluid van de schuurmachine houdt hem wakker. Hij gaat dan ook verhaal halen bij Rianne, maar zij is vreemd genoeg al lang klaar met schuren. Na enig onderzoek blijkt de herrie van het slaapapparaat te komen. Uiteindelijk valt Ruud in slaap. Maar op het moment dat Ruud in slaap valt, komt er voor Jessie een einde aan de rust. Meerdere malen wordt Ruud wakker naar aanleiding van zijn nachtmerries. Op deze momenten kijkt Jessie even verontwaardigd om zich heen, maar Ruud zijn heftige uitspattingen blijven deze nacht uit. Al met al is het een vredige nacht. Ruud wordt zo nu en dan wakker van Jessie zijn slaapapparaat, en andersom wordt Jessie af en toe wakker van Ruud zijn dromen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *