Rianne en Victoria gaan wraak nemen op Jessie

Rianne en Victoria gaan wraak nemen op Jessie

Het verliep afgelopen nacht nogal onrustig in Utopia. Dit omdat er wekkers afgingen waardoor Rianne wraak nam op Bas en Do. Maar ook Jessie moet er aan geloven. Rianne wil ook wraak op hem nemen. Ze gaat dan ook op zoek naar Victoria  en legt uit dat ze de Jessie eens flink te grazen wil nemen. Dat hij echt tien kleuren schijt, met de staart tussen de benen… voegt ze eraan toe. Ik wil de beruchte zwarte envelop ervoor gaan gebruiken met daarin een bericht voor Jessie. Maar wat de boodschap precies zal zijn weet ze nog niet. Victoria reageert dat ze mee zal denken over een geniaal plan, maar adviseert om nog even te wachten met de grap. Anders is het te logisch dan het een grap is om hem terug te pakken. Hij is nu op zijn hoede benadrukt ze. Wordt vervolgd, maar wanneer? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *