Lees hier alles terug over de “terror nacht”

Lees hier alles terug over de “terror nacht”

Nog een samenvatting van afgelopen nacht, het ging er namelijk nogal onrustig aan toe. Vandaar dat we daar nog even op terug blikken.

Zoals velen weten hebben Bas, Do en Jessie een grap uitgehaald met hun mede bewoners en midden in de nacht wekkers af laten gaan. Voordat de wekkers af zouden gaan verstopte het drietal zich zodat ze in de gaten konden houden hoe hun mede bewoners zouden reageren. Als de wekkers afgaan worden een aantal bewoners wakker. Ze gaan op zoek naar de wekkers. Maar gelachen wordt er niet om de grap. De meeste zijn boos dat hun nachtrust wordt verstoord, want over een paar uur moeten ze al opstaan voor een nieuwe werkweek. Uiteindelijk vindt Cemal de vlog camera van Do en op die manier komt hij erachter wie de boosdoeners zijn.

Doordat duidelijk is geworden wie erachter zit is het tijd voor payback time. Jacco en Rianne besluiten dan ook de drie terug te pakken. Het wordt de grootste terreurnacht ooit dreigt Jacco. Ze verstoppen alle gevonden wekkers onder de caravan en zetten ze om 05:00 uur. Geduldig wachten de twee tot de wekkers afgaan, maar helaas worden Do, Jessie en Bas niet wakker van het geluid. Gelukkig hebben Rianne en Jacco nog wat extra’s in petto. Namelijk een speaker, een toeter, water en meel. De speaker en de toeter worden aangezet, waardoor de drie grappenmakers wél wakker schrikken. Als ze door hebben dat ze worden afgestraft voor hun grap, kunnen ze er wel om lachen. Maar Rianne gaat nog iets verder, ze gooit meel naar binnen via het raampje van de caravan, waardoor het witte poeder in het bed van Bas en Do belandt. Hier zijn de twee niet van gediend en het raampje wordt hard dichtgetrokken. Uiteindelijk gooit Bas ook meel in het bed van Rianne. En daarna gaan de bewoners nog een paar uurtjes slapen. Na een paar uurtjes begint de werkweek en zijn ze niet allemaal even fris en fruitig. Zo werd duidelijk in het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *