Ruud is het niet eens dat de bewoners zakgeld krijgen

Ruud is het niet eens dat de bewoners zakgeld krijgen

Er heerst weer wat onrust in Utopia. Dit keer ontstaat er tussen Jessie, Ruud en Karin een flinke discussie.

Moet je niet werken vraagt Ruud aan Jessie als hij tussen het werken door even een kopje koffie pakt. Jessie stoort zich aan deze opmerking van Ruud, maar besluit er niet op te reageren. Niet veel later als Jessie het zakgeld uitdeelt besluit Ruud nogmaals zijn mening te geven. Ruud weigert zijn zakgeld omdat hij vindt dat het de BV in moet. Maar de andere bewoners, die het geld wél enthousiast ontvangen, schreeuwt hij dat ze het zelfde zouden moeten doen. We staan nog in de min voor alle duidelijkheid. Jessie besluit ook hier niet op in te gaan maar als Ruud even later het werk voor de BENDR. truien letterlijk op tafel gooit barst de bom alsnog. Karin belandt met hem in een enorme discussie met Ruud over het zakgeld. De twee schreeuwen steeds harder tegen elkaar en worden het maar niet eens. Uiteindelijk loopt Ruud woedend weg en blijft Karin geïrriteerd achter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:43

  Waarom durft er niet iemand ( op Cemal na ) hun de waarheid te vertellen.
  Ik zie dat Karin een Billy broek aan heeft , gaat die naar een klant toe net zoals de truien die ze dragen ik vindt dit niet kunnen.
  Dat er nog iemand iets besteld dan.

 2. scarlet at 21:42

  Waar is die niksnut het nou wel mee eens! Hij is overal tegen en doet zelf helemaal niks. Die zgn. truien van hem worden door Billy gedaan en door Jacco ondertekend, dus wat kletst hij nou altijd over werken? Het enige wat ik hem zie doen is eten, slapen en met een stier vrijen! En o ja, Jessie treiteren en bedreigen! Ik heb nog nooit zo’n lui en onsmakelijk type gezien!

 3. Rina at 16:13

  Het wordt tijd, dat ze Ruud eens even goed de waarheid vertellen.
  Wat doet hij nou zelf , die truien komen kant en klaar aan volgens mij. dus dat noem ik geen werken en voor de rest alleen maar knuffelen met een koe. En hij voor twee, zie hem altijd eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *