Gina en Victoria voeren nieuwe regels voor de 40-urige werkweek in

Gina en Victoria voeren nieuwe regels voor de 40-urige werkweek in

Nog wat nieuws uit Utopia Victoria en Gina hebben namelijk met elkaar overlegd dat er regels aangepast moeten worden voor de 40-urige werkweek.

De bewoners werken nu al een tijdje veertig uur per week en dat gaat ze best goed af. Gina en Victoria zien een enorme piek wat betreft de financiën, maar toch heeft Gina wat puntjes van kritiek. En wil deze graag even met de groep bespreken. Er moet namelijk wat verandering komen in een aantal dingen. Zo zullen de weekenddagen veranderen. Deze worden opgeschoven naar zondag en maandag. De centralen gaan weer terug naar hun bekende dagen, namelijk dinsdag en donderdag. Verder noemt Gina ook nog dat ook de werk shifts zullen veranderen. Van negen tot zes blijft staan, maar hier wordt nu ook elf tot acht aan toegevoegd. De tweede shift mag maximaal acht mensen bevatten. Dit zal door middel van een rooster waar de bewoners zichzelf kunnen opschrijven ingedeeld worden. De nieuwe regels worden positief door de groep ontvangen. Wel moet er dan ’s ochtends iets meer rekening gehouden worden met de mensen die pas om elf uur beginnen. Wat vindt jij van deze veranderingen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:29

    De twee meiden die niks doen beslissen dit maar alleen, ik dacht dat er overlegt moest worden met elkaar.
    De overege hebben bezwaar maar driven niks te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *