Werkdag met nieuwe regels is ingegaan!

Werkdag met nieuwe regels is ingegaan!

Een nieuwe ochtend is weer aangebroken in Utopia. Tijd voor een samenvatting van de kleinere gebeurtenissen zodat je weer op de hoogte bent.

De nieuwe regels van Gina en Victoria voor de 40-urige werkweek gaan vandaag in. Dat houdt in dat er twee werk shifts zijn. De ene groep staat vroeg op en gaat aan de slag terwijl de andere groep kan uitslapen. Karin en Kevin zijn als een van de eerste wakker. Ook Victoria is er vroeg bij en wekt de andere bewoners. Kevin en Cemal zijn bezig met het ontbijt terwijl de andere bewoners van de vroege dienst zich klaarmaken. Karin praat met Gina om haar kappersafspraak om 09:00 uur te bevestigen. Niet veel later gaan de bewoners aan het werk. Gina begint in de kapsalon en Kevin in Cemal gaan buiten bij het schuurapparaat aan de slag. Jacco heeft in zijn nieuwe bed geslapen samen met Jessie. En vertelt aan Karin en Do dat hij ontzettend lekker heeft geslapen en van plan is Jessie een beetje te pesten door tegen hem aan te gaan liggen in de nacht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 11:43

    Over pesten gesproken, gatver. Alsmaar slachtoffers uitkiezen en die vervolgens doodtreiteren. Eerst was het Cees en nu weer Jessie. Nou, die zullen ze er ook wel weer uitstemmen, want die is ze te populair en dus moet hij dood getreiterd worden. Als ik Jessie was gaf ik die Jacco dan zo’n schop dat hij het bed uittuimelde. Dat hij nu nicht is moet hij weten, maar ga een ander daar niet mee lastig vallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *