Rianne mist haar moeder enorm

Rianne mist haar moeder enorm

Rianne lijkt het even moeilijk te hebben. Als Do naar haar toe komt vertelt ze wat er precies aan de hand is.

Op de vide komt Do bij Rianne zitten. Rianne geeft toe dat ze het moeilijk heeft. Do vraagt hoe het komt en Rianne reageert dat ze haar moeder heel erg mist. Ik heb ook een beetje een heimwee dag zegt Do dan. En geeft Rianne advies om haar te schrijven. Rianne laat weten dat dit haar niet echt lukt. Ik vind het lastig om het op papier uit te drukken en dan met name hoeveel van ik haar hou. Gelukkig weet ze dat wel stelt Do Rianne gerust. Vervolgens vertelt Rianne dat haar moeder een belangrijke week tegemoet gaat. Dat ze daar niet bij kan zijn, doet haar veel verdriet. Do antwoordt dat ze Rianne vandaag extra in de gaten zal houden en dat ze altijd naar haar toe mag komen als het nodig is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *