Ruud vindt de 40-urige werkweek onzin

Ruud vindt de 40-urige werkweek onzin

Het referendum van Gina om 40 uur te werken wordt vandaag weer besproken. Zo hadden Cemal en Ruud er een gesprek over in de woonkamer. Ruud klaagt namelijk over het referendum. Hij vindt dat het een beetje te laat is om een 40-urige werkweek in te stellen. Iedereen is nu juist lekker bezig voegt hij eraan toe. Cemal die het idee echt ziet zitten merkt op dat als het goed gaat met de bv een 40-urige werkweek ook wel goed is. Ach welnee man antwoordt Ruud met enige irritatie. Het is voor eventjes misschien goed, maar het is gewoon te laat. Het zal niet helpen om uit de crisis te komen. Iedereen is nu lekker geld aan het verdienen voegt hij eraan toe. Cemal vindt het juist een goede reden om de groene cijfers in te komen en daar ook te blijven. Ben jij het met Ruud eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 10:59

    Ruud heeft nog nooit gewerkt volgens mij nu is hij bang dat hij iets moet gaan doen voor zijn eten en Verblijf dat wil hij helemaal niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *