Ramona wil dat de bv zich niet meer met haar zaken bemoeit

Ramona wil dat de bv zich niet meer met haar zaken bemoeit

Tijdens de bv-vergadering is besloten dat Ramona haar visagie niet op de dienstenlijst komt. Dit is voor haar onacceptabel omdat haar producten en diensten ook promotie nodig hebben. En ze vindt dat de BV zich niet met haar zaken moet bemoeien. Victoria die Ramona aanhoort legt vervolgens uit dat er op korte termijn met de visagie van Ramona niet genoeg te verdienen is om de bv uit de rode cijfers te halen. Daarom is er  besloten op de dienstenlijst en in de nieuwsbrief alleen diensten te benoemen die voor genoeg inkomsten zorgen. Ramona krijgt op haar beurt het gevoel dat ze wordt genegeerd. Ik heb eerder al aangegeven dat ik alle promotie voor mijn visagie kan gebruiken, maar daar is niets mee gedaan voegt ze eraan toe. Er wordt niet eens naar mijn mening gevraagd. Door dit besluit achter mijn rug om wil ik ook niet meer dat de bv zich mengt in mijn zaken. Ik zal net zoals iedereen mijn eigen zaken regelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *