Ruud wil de opbrengsten van BENDR zelf hebben

Ruud wil de opbrengsten van BENDR zelf hebben

Sinds Ruud geld is gaan verdienen is hem opgevallen dat er twee soorten mensen in Utopia zijn. De doeners, die wel geld binnenhalen. En de sprekers, die alleen maar praten over geld verdienen. En daar heeft Ruud een beetje last van. Ruud wil namelijk niet dat de bv uit de crisis raakt doordat hij zo hard werkt, maar dat een ander aan het eind van jaar met het geld vertrekt. Hij wil niet de kas spekken voor de Utopiaan van het Jaar. En ziet zelf daarom twee mogelijkheden voor in de toekomst. Hij stopt met de verkoop van zijn BENDR truien tot de bv niet meer in het rood staat. Of hij krijgt het geld dat hij verdient met de BENDR truien zelf. Die hij vervolgens gebruikt voor de zorg van de dieren. Ramona, Rowena en Billy vinden het niet realistisch dat Ruud zo denkt zodra ze hiervan horen. Dit omdat hij ook geen investering kon krijgen als anderen niet gewerkt hadden. Iedereen draagt bij aan de bv. Ook in de tijd voordat Ruud begon met zijn truien. Wat Ruud eigenlijk wil is de bv uit de crisis helpen en daarna de inkomsten van de truien aan Bender doneren. Dit om te zorgen dat Bender na Utopia ook een goed leven heeft. Dat is waar het hem om gaat. Hij zou het verschrikkelijk vinden om iemand te zien juichen met zijn verdiende geld. Hoe denk jij over het idee van Ruud?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Detje at 12:47

    Wie moest er zo nodig OOK een caravan? Wat zat er in die caravan……ASBEST!!! Door HEM zitten ze in de shit door het verwijderen van het asbest. Nee die klaploper heeft jaar 1 veel gekost en nu weer. Maar ALLEMAAL klagen over Jessie omdat ze tegen RUUD niet durven de helden. Jessie moet geld van zijn goudklompje afstaan van Gina en Vic maar Gina mag WEL eten voor haar dieet bestellen………hoe kan dat? Als je in Utopia een beetje intelligent (zoals Jessie) hoor je er niet bij. Domme mensen kunnen ze naar hun hand zetten. Ruud moet gewoon eens iets in de maatschappij gaan doen, doet ie eindelijk wat nuttigs.

  2. Druif at 00:07

    Hij spoort niet , nu niet en nooit niet .
    En ze tuinen er iedere keer weer in . Doet geen reet en verspilt de meeste financieen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *