Bas helpt Ramona uit de brand met het openluchttheater

Bas helpt Ramona uit de brand met het openluchttheater

Over twee weken vindt het kerstspektakel plaats in Utopia. Het kerstverhaal wordt op Utopiaanse wijze vertelt aan publiek. Ramona wil echter graag een overkapping boven het theater wat buiten staat. Als het regent is er namelijk een probleem, maar hulp krijgt ze niet echt van andere bewoners en dat irriteert haar. Zo is Jessie alleen maar bang dat Ramona over haar budget heen gaat.  Wanneer Ramona wat later achter de computer zit, vraagt Bas of ze even met hem mee kan lopen. Zonder dat Bas iets heeft gezegd verzekert Ramona dat ze niet opgeeft en desnoods zelf een overkapping bouwt. Bas slaat een arm om haar heen. Weet je nog hoe dit podium hier is gekomen? vraagt hij vervolgens. Ramona antwoordt dat Bas dat heeft gemaakt. Samen lopen ze naar de vlonder die op het Baas Beach terrein staat. Bas noemt dat dat bouwwerk bestaat uit pijpen en steigerhout. Zal ik dit podium voor jouw opofferen, zodat we een mooie overkapping kunnen bouwen? Ramona begint te glunderen en grijnst van oor tot oor. En roept dat ze dit ongelofelijk lief van Bas vindt en springt op en neer. Bas zegt dat hij onder één voorwaarde aan de bouw van de overkapping kan beginnen. En dat is dat Ramona alle mannelijke bewoners zo ver moet krijgen om hem te helpen. En Ramona verzekert Bas dat dit zal lukken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *