Jessie stopt met werken, hij voelt zich niet gewaardeerd

Jessie stopt met werken, hij voelt zich niet gewaardeerd

Na zijn ruzie met Gina en woorden met Do loopt Jessie gefrustreerd rond over het terrein. Het zit hem dwars dat hij wél wordt aangesproken op bepaalde dingen en anderen niet. Volgens Jessie is er sprake van vriendjespolitiek. Bij de Cordwood neemt hij plaats, en het duurt niet lang voordat Jacco bij hem komt zitten om zijn frustraties aan te horen. Jessie vertelt dat Do heeft gezegd dat Jessie niet werkt. Maar hier ben ik het totaal niet mee eens en dat wil ik de groep bewijzen. Ik heb besloten om al mijn werkzaamheden te laten vallen, en dan te kijken waar jullie tegenaan lopen voegt hij eraan toe. Jacco vindt dit maar een raar besluit en probeert Jessie op andere gedachten te brengen. Jacco benadrukt dat Jessie wel hard werkt en in zijn ogen heeft Jessie kans om Utopiaan van het jaar te worden. Zal Jessie zijn belofte echt waarmaken en niet meer werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *