Do, Cemal en Kevin hebben een kerst verrassing voor hun mede bewoners

Do, Cemal en Kevin hebben een kerst verrassing voor hun mede bewoners

Do, Kevin en Cemal hebben vannacht de wekker gezet om een verrassing voor te bereiden. Kevin deelde al mede aan het einde van het centraal dat hij een verrassing voor zijn mede bewoners heeft.

Na het centraal leest Kevin een brief voor, hierin staat dat de kerstman cadeautjes heeft verstopt op het terrein. Deze kunnen door middel van een speurtocht worden verzameld. De bewoners zijn enthousiast en kunnen niet wachten om te beginnen. Kevin geeft de eerste hint aan Karin, die haar briefje voorleest. Karin, als hoofd van de B&B kan jouw cadeau maar op één plek liggen. We hopen dat je het in de Suite vindt. Dat betekent dat Karin naar de suite toe moet en wordt gevolgd door haar mede bewoners. Daar ligt inderdaad een pakketje op haar te wachten met daarop de volgende aanwijzing. Voor Jessie dit keer, ook hij leest zijn hint voor. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie vindt zichzelf in de gym het mooiste van dit Utopia land? Iedereen lacht en de bewoners lopen rustig richting de sportschool.  Daarna is Romy aan de beurt, die een briefje voor Victoria heeft. Victoria vindt haar cadeautje op de liefdesbrug en leest voor dat nu Rowena aan de beurt is. Daarna volgen Boyd, Bas, Jacco, Ramona, Billy, Gina en Ruud natuurlijk ook. Als iedereen zijn pakketje in ontvangst heeft genomen, nemen ze plaats op de banken. Tegelijkertijd scheuren alle bewoners hun cadeau open, waarin ze een felgekleurde kersttrui vinden. Uiteraard is iedereen heel erg blij met het cadeau en er is niemand die zijn of haar trui niet gelijk aantrekt!  En daarna kan de marktdag echt beginnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *