Romy trekt zich even terug, ze heeft het zwaar

Romy trekt zich even terug, ze heeft het zwaar

Afgelopen avond zat Romy niet zo lekker in haar vel en daar baalt ze van. Om even tot rust te komen trekt ze zich terug op de vide. Al gauw komt Ramona bij haar om met haar te praten.

Romy vertelt dat ze zich de laatste tijd gestrest voelt. Volgens haar heeft dit met de periode van het jaar te maken. Maar ook de feestdagen en het gemis van thuis wordt groter. En daarnaast komt ook nog de Utopiaan van het jaar verkiezing eraan wat de nodige spanning met zich meebrengt. Maar dat is nog niet alles, de relatie met Cemal zit haar ook een beetje dwars. Eergisteren viel het Cemal op dat ze stiller was dan normaal. Daarom besloot hij verhaal te halen. Ik heb hem toen uitgelegd dat het niet met hem heeft te maken, maar dat ik niet zo lekker in mijn vel zit. Dit antwoordt was voor hem niet voldoende en deze ochtend wilde hij het gesprek opnieuw aangaan met mij. Maar daar had ik geen behoefte aan en wordt er een beetje moe van dat hij altijd maar wil praten, legt ze verder uit. Ook irriteer ik me aan het feit dat hij niet ziet dat het niet goed met mij gaat. Ik mis gewoon een arm om me heen sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *