Victoria spreekt Jessie aan, hij geeft een verkeerd signaal af

Victoria spreekt Jessie aan, hij geeft een verkeerd signaal af

Er is afgelopen avond een hoop gebeurd. Zo besloot Victoria het gesprek met Jessie aan te gaan. Het ging onder andere over de 40-urige werkweek die langzaamaan lijkt te verdwijnen.

De motivatie voor de 40-urige werkweek is namelijk ver te zoeken. De aandacht verslapt en steeds minder bewoners zijn bezig met werken. Waaronder Jessie die gisteren dan ook werd aangesproken door Jessie. Jessie ging alsnog sporten en Victoria besluit daar eens over te praten. Victoria laat Jessie weten dat ze het niet vindt kunnen dat Jessie als onderdeel van Utopia BV het signaal afgeeft dat sporten onder werktijd moet kunnen. En dat doe jij niet alleen maar ook Rowena voegt ze eraan toe. Ik zou haar vandaag helpen met de BENDR truien maar ze was nergens te bekennen. Jessie kan zich vinden in het verhaal van Victoria. En merkt ook dat de groep zoekende is naar wat ze moeten doen. Hij vindt het goed dat Victoria dit bij hem aankaart, want hij is ervan overtuigd dat elkaar aanspreken helpt. Als mensen scherp blijven op zichzelf en elkaar zullen ze hopelijk snel de motivatie vinden die nodig is om de bv weer financieel gezond te krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 13:19

    Oh, tante psychiater weer! Ze durft anderen niet aan te spreken, maar wel Jessie. Waarom gaat ze zelf niet even lekker naar die Rowena toe? O, daar krijgt ze een grote mond en dat durft ze niet aan. Ik word zo ziek van dat mens en van die Gina, brrrr! Kan die koppen niet meer zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *