Rowena heeft het gevoel dat Ruud haar controleert

Rowena heeft het gevoel dat Ruud haar controleert

Afgelopen avond was er weer wat trammelant in Utopia. Zo heeft Rowena een vervelend gevoel wat door Ruud komt wat ze dan ook met hem bespreekt.

Toen Rowena afgelopen avond haar tanden stond te poetsen kwam Ruud de badkamer in. Terwijl hij al naar de caravan was vertrokken en welterusten had gezegd. Ze vertelt hem dan ook dat ze het gevoel heeft dat hij haar controleert. Die opmerking valt niet goed bij Ruud. Hij vindt dat Rowena dat niet zomaar kan zeggen. Het is nogal een beschuldiging voegt hij eraan toe. Het is helemaal niet gek dat ik nog een keer terug kom in de loods. Want de afgelopen dagen heeft Boyd voor veel opschudding gezorgd en je slaapt nu onder één dak met hem, legt hij verder uit. Rowena begrijpt op haar beurt niet waar de frustratie bij Ruud vandaan komt. Na een beetje gekibbel over en weer besluit Ruud een einde te maken aan het gesprek. Welterusten mompelt hij en loopt naar de caravan. Niet veel later gaat ook Rowena na de caravan en de twee praten de eerdere discussie rustig uit. Ze geven miscommunicatie de schuld en vallen in elkaars armen vredig in slaap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:07

    Als zij der eigen gevoel krijgt dat ze gecontroleert voelt waarom gaat ze dan bij hem slapen.
    Ik had als straf in mijn eigen bed gaan leggen kijken hoe hij dan slaapt als ze in de loods is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *