Staat de relatie tussen Cemal en Romy op instorten?

Staat de relatie tussen Cemal en Romy op instorten?

Afgelopen avond heeft Romy in een gesprek met Cemal toegegeven dat ze geen behoefte meer met hem heeft tot intimiteit. Ook bespraken de twee hun relatie. En als de twee vandaag samen in hun caravan zitten, snijdt Cemal het onderwerp weer aan. De uitspraken van Romy van gisteravond zitten hem namelijk niet lekker.

De twee hebben vervolgens een lang gesprek over hun relatie en over wie ze zijn. Romy merkt dat ze erg uit elkaar gegroeid zijn en heeft het idee dat dat komt omdat ze allebei veranderd zijn sinds ze in Utopia wonen. Door die veranderingen zitten ze niet meer op hetzelfde niveau. Cemal reageert dat hij dit ook ziet maar wel het gevoel heeft dat hun relatie een vanzelfsprekendheid is geworden en dat is niet wat hij wil. Ik wil geen relatie hebben om het hebben van een relatie en denk dat we knopen moeten doorhakken over onze toekomst samen voegt hij eraan toe. Romy vindt het fijn dat ze het er zo goed over kunnen hebben. En denkt dat dit al een stap in de juiste richting is. Wat haar betreft hoeven er nog geen knopen te worden doorgehakt, maar is het wel belangrijk dat de twee blijven communiceren. Het duo besluit hun gesprek vanavond voort te zetten. Laten we het wel even tussen ons houden zegt Romy nog tegen Cemal, voordat ze elkaar omhelzen en het gesprek voorlopig beëindigen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *