Verstopping in Utopia, bewoners kunnen tijdelijk niet naar de wc

Verstopping in Utopia, bewoners kunnen tijdelijk niet naar de wc

Problemen in Utopia! De toiletten zijn verstropt en de bewoners kunnen deze voorlopig niet gebruiken. Gina besluit actie te ondernemen.

Gina pakt dan ook de telefoon en vertelt aan een ontstoppingsbedrijf dat ze last hebben van verstopte wc’s en omhoog komend water in de badkamer. De man aan de andere kant van de lijn zegt dat het misschien ligt aan de pomp van de vetput. En adviseert dat Gina even een kijkje moet nemen bij deze put. Samen met Kevin gaat Gina op pad gewapend met een hamer en een tang. Al snel vinden ze de beerput die bedekt is onder een laagje modder. Al gauw komt er een vreselijke stank tevoorschijn. Na het openen wordt al gauw duidelijk wat het probleem is. Het waterniveau is extreem hoog en ook constateren ze een flinke laag vet. Gina belt opnieuw het ontstoppingsbedrijf en legt uit wat ze ziet. De man aan de telefoon laat weten dat ze zo snel mogelijk langs zullen komen om het probleem op te lossen. Voorlopig kunnen de bewoners de wc’s en badkamer niet gebruiken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *