Billy en Romy zijn vastberaden de Utopia Spelen te winnen

Billy en Romy zijn vastberaden de Utopia Spelen te winnen

Sinds de aankondiging van de Utopia Spelen zijn Billy en Romy begonnen met het bedenken van een tactiek. De twee zijn vastbesloten om zich van hun beste kant te laten zien tijdens de Utopia spelen en vinden het tijd voor voorbereidingen. Samen verplaatsen ze zich daarom richting de gym, waar ze een hometrainer en een hoepel mee naar buiten nemen. De muziek gaat hard aan en in de zon beginnen de twee met fietsen en hoepelen. Om op die manier zo fit mogelijk te worden voor de Utopia spelen. Maar dat is niet alles ook in de gym springen en dansen de twee  in het rond met gewichten. Wij gaan winnen roepen ze enthousiast terwijl ze elkaar een dikke knuffel geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *