Le Luifel wordt een Utopiaanse Candy shop

Le Luifel wordt een Utopiaanse Candy shop

Nog een bewoner die op de zoemer drukt. Ramona maakt er gebruik van en neemt de bewoners vervolgens mee naar Le Luifel. Eenmaal bij friettent aangekomen legt de ze uit dat de frietkraam niet meer zo populair is als voorheen en dat Gina inmiddels ook afstand heeft gedaan. Daarom presenteert ze een nieuw bestemmingsplan voor Le Luifel namelijk de Utopiaanse Candy Shop. Dit betekent dat de frietkraam moet worden omgetoverd tot een kleurrijke eye catcher en hier kan Ramona Jeroen zijn hulp goed bij gebruiken. De winkel zal onder andere gevuld worden met ijsjes, popcorn, suikerspinnen en nog veel meer lekkernijen voor jong en oud. Ook suikervrije en veganistische versnaperingen staan op de menukaart. Ramona wil de Candy Shop combineren met entertainment en dit betekent dat de werknemers zich toepasselijk zullen aankleden. De overige bewoners vinden het een leuk idee en applaudisseren. Vervolgens wordt er flink gebrainstormd over het plan. Het is namelijk niet Ramona haar eigen project, maar die van alle bewoners. Het doel is om de snoepwinkel al voor de aankomende markt van 5 maart te openen. Jessie heeft echter wel een aandachtspuntje en dat is dat bezoekers van een avondevenement waarschijnlijk niet zitten te wachten op een suikerspin bij hun drankje. Daarom stelt hij voor om nog wel een frituurpan beschikbaar te houden voor snacks.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. annelies at 18:33

    ik denk niet dat het loopt de mensen willen iets hartigs en de frietjes ed liep heel erg goed maar volgens mij vinden zij het te veel werk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *