Een aantal verzendingen van de Valentijn boeketten is niet goed gegaan

Een aantal verzendingen van de Valentijn boeketten is niet goed gegaan

Wat gebeurd er deze middag nog meer in de mini samenleving Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Zo staat de stemronde binnenkort weer op het programma en dat houdt de bewoners dan ook bezig. Wie stemt op wie en waarom? Dat is de vraag waar de meeste bewoners op dit moment mee rondlopen. Romy, Cemal en Britt bespreken ook hun twijfels. Naar hun idee is iedereen in Utopia op dit moment goed op zijn plek en dat maakt het moeilijk om iemand naar huis te stemmen. Verder wordt er veel gebouwd. Nieuwe bewoner Jeroen is nog altijd druk bezig met het maken van een nieuwe tafel. Rob en Bas zijn bezig met het afbreken van het podium wat nog steeds buiten op het terrein staat en Victoria werkt achter de computer. Ze heeft wat mails ontvangen over de boeketten die de bewoners hebben verkocht. Het blijkt dat het bij een aantal verzendingen niet helemaal goed is gegaan. Ze bespreekt het met Bas, Cemal en Jacco. Het viertal baalt enorm en gaat uitzoeken waar het mis is gegaan. Daarnaast gaan ze op zoek naar een passende oplossing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *