Jessie wil zijn kledinglijn verkopen in de Utopiaanse candy shop

Jessie wil zijn kledinglijn verkopen in de Utopiaanse candy shop

Gisteren opperde Ramona het idee om friettent Le Luifel om te toveren naar een snoepwinkel. Een Utopiaanse Candy Shop. Jessie wilde daar alleen nog iets aan toevoegen, zo werd afgelopen avond duidelijk. Hij stelde voor om een meter van de nieuwe shop in te richting als plek om zijn truienlijn te verkopen. En Boyd is het daar natuurlijk mee eens. We zijn de meest upcoming kledinglijn van Utopia en dit is dé plek om deze te verkopen gaat Jessie verder. Wij staan op alle plekken waar het druk is. Ramona vraagt zich op haar beurt af of de twee serieus zijn en zij ziet dit plan niet echt zitten. Jessie antwoordt dat hij dit morgen in het centraal aan wil kaarten. Dit is dé manier om meer geld te verdienen, denk er even over na gaat hij enthousiast verder. Maar Ramona reageert daar niet echt meer op. Boyd vraagt wat later of Ramona het echt niet ziet zitten, waarna ze haar handen voor haar ogen slaat. Jessie legt het uit als win win situatie. Ik word moe van jullie sluit Ramona het gesprek zuchtend af. Hoe zullen de andere bewoners erover denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 10:43

    Wat erger ik me toch aan die Jessie en Boyd en hun complotjes, vreselijk ze zetten alles naar hun hand . Jessie bedenkt van alles ( in zijn eigen voordeel ) en Boyd loopt als een loops hondje achter hem aan.

  2. maria at 09:58

    steeds gekker daar die jessie en boyt vindt alles oke in een candy shop kleding hoe gek gaat het nog worden.wat krijg boyt eigenlijk voor de tatoos betaald zie nergens prijs lijsten of helft bv andere in eigen zak iedereen elke maand het zelde bedrag voor de ondernemers geloof er niets van en vergeten ze niet bij utopia verlaten het geld in utopia blijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *