BN’er Dave Dekker komt langs in Utopia

BN’er Dave Dekker komt langs in Utopia

Tijd weer voor een berichtje uit Utopia. Vnadaag is het vrij rustig. Wel hebben de bewoners bezoek gehad van een BN’er. Er kwam een man het Utopia terrein op en Billy herkent als eerste wie het is. Het gaat namelijk om Dave Dekker. Hij is van de musical Ciske de Rat. Maar wat komt hij doen? Hij komt bij Boyd een tatoeage zetten. Hartelijk wordt hij dan ook ontvangen en iedereen komt even een handje schudden. Dave laat vervolgens zijn tatoeages zien en wil dat Boyd een zakhorloge op zijn rechter bovenarm gaat zetten. Ik ben om kwart voor zeven geboren legt de hij verder uit. Daarna vertrekken de twee richting de tattooshop om er werk van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *