Jessie en Boyd plaatsen een vacature op de Utopia courant

Jessie en Boyd plaatsen een vacature op de Utopia courant

Een nieuwe dag is weer begonnen in huize Utopia. Jessie en Boyd hebben een vacature voor een Personal Assisentent op de Utopia courant geplaatst en dit valt niet bij iedereen in goede aarde. In de functieomschrijving benoemen de twee zichzelf ook de CEO’s van de Utopia bv. Ramona is woest en wil niet langer met Boyd en Jessie worden geassocieerd. Volgens haar zijn de ondernemers inmiddels opgesplitst in twee groepen. Romy, ik hoop dat je bij mij hoort, want wij vrouwen gaan laten zien wat ondernemen is met klasse! roept ze door de loods. Maar er staan nog meer teksten in de vacature die de bewoners tegen het verkeerde been stoten. Aversie tegen de minimalisten is een pré leest Billy voor. Ze vindt het een domme actie vlak voor de verkiezingen. En waarschuwt Jessie dat hij veel stemmen zal krijgen en zomaar weggestuurd kan worden door de nieuwe bewoner. Jessie antwoordt dat de tekst is geschreven met een knipoog.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 23:48

  Ik begrijp echt de bewoners niet dat ze daar in trappen.
  Boyd en Jessie zijn niet de baas ook al denken ze dat, ze hebben Billy en Rob mee.
  Ik hoop echt dat de rest volop Jessie gaat en de nieuwe bewoner hem eruit stuurt.
  Maar de praten ze wel om ,om te zeggen dan mag je bij onze groep werken

 2. ingrid at 13:27

  jessie eruit boyd volgt vanzelf en dan kriojgen we weer rust in utopia wat denken de heren nu eigenlijk wel en vooral boyd die vindt zichzelf helemaal geweldig maar daar denkt de buitenwereld anders over.

 3. maria at 12:23

  totaal los geslagen daar ceo laat jessie dat maar niet zijn thuis al 3x zaak op de schop gegaan kon moeilijk met geld om gaan woont daarom nog thuis. hij eruit weer rust dan volg boyt billy en rob vanzelf.laat anders de paspoort houders stemmen wie er uit moet .

 4. Dik at 11:58

  Jessie en Boyd sporen echt niet. Het wordt tijd dat Jessie Utopia verlaat dan gaat Boyd uit zich zelf wel. Want die komt dan alleen te staan. Losers zijn het, weg er mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *