Romy wil dat Cemal een knoop gaat doorhakken rondom hun relatie

Romy wil dat Cemal een knoop gaat doorhakken rondom hun relatie

Cemal weet sinds kort dat Romy met Jacco heeft gezoend. En daardoor zit hij niet lekker in zijn vel. Rob adviseerde afgelopen avond om Romy de caravan uit te trappen echter vindt hij het moeilijk om een knoop door te hakken. Toen hij afgelopen avond wat eenzaam op de bank zat besloten Romy en Jacco naar hem toe te gaan.

Jacco zegt dat hij wel vaker met vrouwen heeft gezoend en dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Ik ben zo homo als de pleuris benadrukt hij.  Maar dit neemt niet weg dat Cemal zich rot voelt over wat er is gebeurd. Toch probeert Jacco hem te vertellen dat het maar een grapje was. Vervolgens praten Romy en Cemal over hun relatieperikelen. Cemal legt uit dat hij er in zijn hoofd mee bezig blijft en dat hij daardoor twijfelt aan de relatie. Jacco staat erbij neemt een slokje van zijn drankje en kijkt ernaar.  Mag ik uit deze scene? vraagt hij wat ongemakkelijk. En besluit weg te lopen. Romy zegt daarna dat zij niet met iemand wil zijn die aan haar twijfelt. Ik wil  geen last voor je zijn en ze adviseert hem om de knoop door te hakken. Vervolgens loopt ze weg en Cemal blijft wat verward achter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *