Rob adviseert Cemal Romy de caravan uit te trappen

Rob adviseert Cemal Romy de caravan uit te trappen

Afgelopen avond waren Rob en Cemal hard aan het sporten in de gym. Al snel komt Romy ter sprake.

Cemal geeft Rob advies over zijn houding van zijn rug. Over je rug rechthouden gesproken antwoordt Rob. Wat doe je nou, man doelend op de relatieproblemen tussen hem en Cemal. Rob laat weten dat Cemal veel beter verdient dan zijn huidige vriendin Romy, en al helemaal nadat de ze in een dronken bui met Jacco heeft gezoend. Ik vind het niet fijn om te zien dat er met jou gevoel wordt gespeeld. En ik wil je behoeden voor de toekomst. Romy heeft wel belooft om niet meer te drinken, maar haar beloftes niet veel waard voegt hij eraan toe. Trap haar uit de caravan man benadrukt hij. Cemal geeft vervolgens toe dat hij er ook niet bij kan met zijn hoofd. Ik vind de situatie moeilijk en daarom wil ik afstand nemen. Ik vind het echter heel moeilijk om de knoop door te hakken. Al helemaal omdat ze heeft gezegd dat ik ook een keer met Bas heeft gezoend. En iedereen zoent toch met Jacco? Zij dacht dat het normaal was. Billy, Jessie…. Rob kan er op zijn beurt met zijn pet niet bij en verzekert dat hij zeker niet met Jacco gaat zoenen. Je verdient beter! benadrukt hij hem nogmaals. Maar of Cemal ook daadwerkelijk iets met dit advies gaat doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *